Με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών, κ. Κώστα Κολλάτου, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, λόγω του παγετού και των άσχημων καιρικών φαινομένων, τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στις τοπικές κοινότητες Αιγάνης, Αμπελακίων και Καλλιπεύκης, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των μαθητών με λεωφορείο από τις τοπικές κοινότητες Ραψάνης – Αιγάνης – Καρίτσας με προορισμό το Γυμνάσιο Λύκειο Πυργετού, Αμπελακίων με προορισμό το Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων και Ελάτειας με προορισμό το Γυμνάσιο-Λύκειο Μακρυχωρίου.
Επίσης στην Δημοτική ενότητα Νέσσωνος δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως και ο παιδικός σταθμός Συκουρίου.
[ads-post]
Στον Δήμο Αγιάς κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία, εκτός των σχολείων Ανάβρας και Δήμητρας που θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου