28χρονη δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί γύριζε ερωτικά video! (ΦΩΤΟ)

28χρονη δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί γύριζε ερωτικά video! (ΦΩΤΟ)


Η 28χρονη υποστήριξε ότι το έκανε επειδή δεν την έφτανε ο μισθός της - Η δημοτική αρχή απαντά ότι την απέλυσε γιατί έλειπε αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από τη θέση της


Με τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης Λα Πλάζα στην Αργεντινή «πλήρωσε» μια 28χρονη την επιλογή της να γυρίζει ερωτικά βίντεο προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να συμπληρώνει τον χαμηλό μισθό της.

Η Σόνια Πελιζάρι εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλλος από το 2011 και το 2017 αποφάσισε να συνδυάσει την εργασία της αυτή αρχικά με το μόντελινγκ.


Η Πελιζάρι εξήγησε ότι τα έσοδά της άρχισαν να αυξάνονται όταν ξεκίνησε να συμμετέχει σε ερωτικές φωτογραφίσεις με το επόμενο βήμα να περιλαμβάνει και ερωτικά βίντεο.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι με τα επιπλέον χρήματα «πληρώνω το νοίκι του σπιτιού μου και άλλα πράγματα».

Η παράλληλη εργασία της 28χρονης αποκαλύφθηκε όταν έγινε viral ένα βίντεο με την ίδια να είναι γυμνόστηθη έχοντας στο πλευρό της μια φίλη της.

Η Πελιζάρι παραδέχθηκε ότι έχει γύρισει και άλλα τέτοια βίντεο αλλά επέμεινε ότι η απόλυσή της ήταν άδικη.

[ads-post]

Η ίδια αρνείται, επίσης, τον χαρακτηρισμό «εκδιδόμενη» διευκρινίζοντας ότι οι συμπρωταγωνιστές της σε όλα τα βίντεο είναι επαγγελματίες ηθοποιοί σε αντίστοιχες ταινίες.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ωστόσο, υποστηρίζουν οτι η απόλυσή της δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της ως δημοτική υπάλληλος.

Πηγή: www.protothema.gr


28χρονη δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί γύριζε ερωτικά video! (ΦΩΤΟ)