ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αυτά τα πόσα κερδίζει η Kim Kardashian για κάθε post της στο Instagram

Αυτά τα πόσα κερδίζει η Kim Kardashian για κάθε post της στο Instagram


Η Kim Kardashian έχει 135 εκατομμύρια followers στο Instagram και βρίσκετε στην έκτη θέση στη λίστα των προσωπικοτήτων με τους περισσότερους followers. Πρόσφατα η reality star έκανε μήνυση στην εταιρεία Missguided USA καθώς χρησιμοποίησε την εικόνα της για να διαφημίσει τα προϊόντα της χωρίς την άδεια της.

Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών αποκαλύφθηκε πως η Kim κερδίζει 300.000 με 500.000 δολάρια για κάθε χορηγούμενη δημοσίευση. Παρόλα αυτά λέγεται πως στην πραγματικότητα κερδίζει τα διπλάσια και μάλλον η νομική της ομάδα θα πρέπει να αυξήσει λίγο τα ποσοστά που δηλώνει.

[ads-post]

Πέρυσι ένα brand προσέφερε στην Kim ένα εκατομμύριο δολάρια για να διαφήμιση τα ρούχα τους, αλλά η star προβληματίστηκε διότι τα προϊόντα έμοιαζαν με κακές αντιγραφές των Yeezy του άνδρα της Kanye West. Ο σύζυγος της, λοιπόν, της ζήτησε να μη το κάνει και μετά από μία εβδομάδα, την ημέρα της μητέρας, της χάρισε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα φάκελο με μία επιταγή του ενός εκατομμυρίου. Η κάρτα έγραφε «Σε ευχαριστώ που πάντα με στηρίζεις και δεν το έκανες».




Πηγή: marieclaire.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια