ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στηρίζει τα Ειδικά Σχολεία

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στηρίζει τα Ειδικά Σχολεία


Στα πλαίσια των δράσεων της η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στηρίζει και τα ειδικά σχολεία . Για αυτό το σκοπό στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Ειδικό Σχολείο Νεάπολης παρευρεθήκαν εκπροσωπώντας το ΔΣ η Φωτεινή Μπλάτσιου και ο Θανάσης Παιδής οι οποίοι παρέδωσαν στον διευθυντή του σχολείου 2 επιταγές , προσφορά της εταιρείας Σκλαβενίτης , για να καλυφτούν τρέχουσες ανάγκες του σχολείου . 

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Θεοχάρης Νικόλαος ευχαρίστησε το ΔΣ της τράπεζας τροφίμων που για άλλη μια φόρα στήριξε έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο Νεάπολης . 

[ads-post]

Οι δράσεις θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο και σε άλλα Ειδικά Σχολεία καθώς και σε δομές κοινωνικού χαρακτήρα που έχουν άμεση ανάγκη . 

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας άρχισε λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 στα πρότυπα του Ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων Ελλάδος -Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας” που ιδρύθηκε, με πρωτοβουλία του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, τον Ιούνιο του 1995. Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας λειτουργεί ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία στη Λάρισα με έδρα το 5ο χιλ.Λάρισας –Αθηνών. Σε αυτούς τους μήνες λειτουργιάς της έχει μοιράσει πάνω από 50 τόνους τροφίμων στηρίζοντας το έργο δεκάδων φορέων που προσπαθούν να ανακουφίσουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. 

Newsroom larisacitynews.GR


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια