ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο Απόστολος Καλογιάννης δηλώνει: "Θα γίνουν αλλαγές σε δομές και πρόσωπα"

Ο Απόστολος Καλογιάννης δηλώνει: "Θα γίνουν αλλαγές σε δομές και πρόσωπα"


“Με βάση και την εμπειρία της θητείας μας που ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες, στον Δήμο απαιτούνται σημαντικές αλλαγές. Αυτές αγγίζουν δομές και πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο πολιτικό όσο και στο διοικητικό”, τονίζει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης μιλώντας στην «Ελευθερία» και στον Βαγγέλη Κακάρα.

Ο δήμαρχος προϊδεάζει για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές «σε πολιτικό και διοικητικό επίπεδο» από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, όπως προϊδεάζει και για την πολιτική των συνεργασιών και με συμβούλους άλλων παρατάξεων. 

[ads-post]

«Απευθυνθήκαμε» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης «στη νεολαία της πόλης και του Δήμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά “σας βλέπουμε και σας ακούμε”. Στη νέα θητεία έχω δεσμευτεί ότι αυτό θα γίνει πράξη. Ο κ. Γαμβρούλας είναι νέος άνθρωπος. “Τον βλέπουμε και τον ακούμε” λοιπόν, όπως και πολλούς άλλους». 

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος απευθυνόμενος στους συμπολίτες διαβεβαιώνει πως «την έννοια της συμμετοχικότητας θα την υπηρετήσω με ευλάβεια και στη δεύτερη θητεία, διευρύνοντας και ουσιαστικοποιώντας το περιεχόμενό της».






Πηγή: www.kosmoslarissa.gr (Χ.Ψ.)















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια