ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Μάθε που ψηφίζεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

Μάθε που ψηφίζεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών


Οι εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019 έφτασαν. Το ΥΠΕΣ ήδη έχει ανοίξει την πλατφόρμα για να δουν οι εκλογείς που ψηφίζουν και τα εκλογικά τμήματα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τα νέα εκλογικά τμήματα αναρτήθηκαν στο Μάθε που Ψηφίζεις την ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ και οι εκλογείς μπορούν να δουν που θα πρέπει να πάνε για να ψηφίσουν. Καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, από Δευτέρα έως Κυριακή, 09:00 έως 17:00.

Συμπληρώστε τα πεδία Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Έτος Γέννησης, Όνομα Μητέρας , ή μόνο τα πεδία Ε.Ε.Α. και Επώνυμο εφόσον τα γνωρίζετε


Σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο, ενώ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 30 Απριλίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές.

[ads-post]

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος / γραμμένη

Προσοχή: Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, προτείνεται πρώτα η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής στο www.ypes.gr Μάθε που ψηφίζεις και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.





Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια