ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Δύο προσλήψεις γεωπόνων στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Λάρισας

Δύο προσλήψεις γεωπόνων στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Λάρισας


Ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού είκοσι επτά (27) συμβασιούχων του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων για τα Υποκαταστήματα ΕΛ.Γ.Α., 3 στο Υποκατάστημα Αλεξανδρούπολης, 13 στο Υποκατάστημα Βέροιας, 3 στο Υποκατάστημα Καβάλας, 3 στο Υποκατάστημα Κοζάνης, 2 στο Υποκατάστημα Λάρισας και 3 στο Υποκατάστημα Πάτρας με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, προκειμένου να διενεργηθούν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των εκτεταμένων ζημιών που έχουν σημειωθεί λόγω πολύ έντονης καιρικής δραστηριότητας στις γεωγραφικές περιοχές των ανωτέρω Υποκαταστημάτων που χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλα επεισόδια έντονων βροχοπτώσεων που συνοδεύονται από ισχυρές χαλαζοπτώσεις και ανεμοθύελλα.

[ads-post]

Τα φαινόμενα έχουν τις περισσότερες φορές τοπικό χαρακτήρα, αλλά είναι συνεχή και αλληλοκαλύπτουν τις ίδιες περιοχές με αποτέλεσμα να προκαλούν πλημμύρες και καταστροφή των καλλιεργειών καθώς τα νερά δεν προλαβαίνουν να απορροφηθούν, παρά τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΠΕ Γ εωπόνων) είτε αυτοπροσώπως στην Κεντρική Διοίκηση /Δνση Διοικητικού καθώς και στα Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α., είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : proslipseis@elqa.qr μέχρι την Τετάρτη 10 – 07 – 2019, δηλώνοντας το Υποκατάστημα που επιθυμούν να εργαστούν.





Πηγή: www.e-dimosio.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια