ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Σχεδόν έτοιμη η νέα οδός Ασκληπιού στη Λάρισα

Σχεδόν έτοιμη η νέα οδός Ασκληπιού στη Λάρισα


Ανανεωμένη και σχεδόν έτοιμη η οδός Ασκληπιού που θα λειτουργήσει ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της μελέτης «Κυκλοφοριακή μελέτη εφαρμογής στην κεντρική περιοχή της Λάρισας».

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, η Ασκληπιού θα αποτελείται από μία λωρίδα κίνησης οχημάτων και θέσεις στάθμευσης οχημάτων, παρτέρια πρασίνου, καθώς και νέα πεζοδρόμια ενώ παράλληλα κατασκευάζεται νέο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων. Υπενθυμίζεται πως η ΔΕΥΑΛ έχει ήδη προχωρήσει σε αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον συγκεκριμένο δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη μελέτη, η οδός Ασκληπιού μονοδρομείται σε όλο το μήκος του έργου δημιουργώντας μία λωρίδα κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης (πλάτους 3 μ) με δυνατότητα να κινηθούν όλα τα οχήματα.

[ads-post]

Εφαρμόζεται ανώτερο όριο ταχύτητας 20χλμ/ώρα ενώ γενικά, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση σε όλα τα τμήματα της οδού που δεν είναι διαμορφωμένα για χώροι στάθμευσης. Σε ό,τι αφορά στις θέσεις στάθμευσης, ανά τμήμα, η μελέτη περιλαμβάνει παρεμβάσεις (εσοχές στάθμευσης κ.λπ.) σε κάθε τμήμα της οδού.


Δείτε φωτογραφίες:







Πηγή: www.ilarissa.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια