Εγγραφές για το Β’ και Γ’ Έτος της Ανώτερης Σχολής Χορού

Εγγραφές για το Β’ και Γ’ Έτος της Ανώτερης Σχολής Χορού


Από την Ανώτερη Σχολή Χορού του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής και μετεγγραφής για το Β’ και Γ’ Έτος σπουδών της Ανώτερης Σχολής Χορού γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ανώτερη Σχολή Χορού Δήμου Λαρισαίων, εκπαιδευτικό ίδρυμα υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ιδρύθηκε το 1997, συμβάλλοντας στην αποκέντρωση της επαγγελματικής χορευτικής παιδείας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η φοίτηση είναι τριετής και υποχρεωτική και οι απόφοιτοι λαμβάνουν Δίπλωμα Καθηγητή/Καθηγήτριας Χορού ή Πτυχίο Χορευτή/Χορεύτριας.

[ads-post]

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει:

• ΚΥΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Κλασικός Χορός, Σύγχρονος Χορός, Ρυθμική, Θεωρία και ανάλυση τεχνικής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, Διδασκαλία.

• ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Μουσική, Εφαρμοσμένη Ανατομία και Μυολογία, Ιστορικοί και Θεατρικοί Χοροί, Ρεπερτόριο Κλασικό και Σύγχρονο, Ελληνικοί Χοροί, Ιστορία Χορού, Αυτοσχεδιασμός και Στοιχεία Χορογραφίας, Παιδαγωγική Ψυχολογία.

Η Ανώτερη Σχολή Χορού λειτουργεί σύμφωνα με το Ν. 1158/81 «Περί Οργανώσεως, διοικήσεως και λειτουργίας Καλλιτεχνικών Σχολών» (ΦΕΚ 127/Α/81) και το Π.Δ. 372/83 «Κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας Ανωτέρων Σχολών Χορού» (ΦΕΚ 131/Α/83)
Πληροφορίες: Γεωργιάδου 53 (Μύλος του Παππά), τηλέφωνο επικοινωνίας:2410256464
e-mail: balletsc@otenet.gr

Φωτογραφία: Γιάννης Χατζηαντωνίου
Newsroom larisacitynews.GRΕγγραφές για το Β’ και Γ’ Έτος της Ανώτερης Σχολής Χορού