ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πολιτιστική Εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Μέλισσας – Λοφίσκου «Μελισσειακή Φλόγα»

Πολιτιστική Εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Μέλισσας – Λοφίσκου «Μελισσειακή Φλόγα»


Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση κόσμου ο Μορφωτικός Σύλλογος Μέλισσας – Λοφίσκου «Μελισσειακή Φλόγα» διοργάνωσε λαϊκοδημοτική βραδιά στο στεγασμένο χώρο του γηπέδου μπάσκετ Μέλισσας.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του ΜΕΣ Γλαύκης, του Συλλόγου Γυναικών Μελίας και της Λέσχης Πολιτισμού Αγίου Γεωργίου του Δήμου Λαρισαίων.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ με είσοδο ελεύθερη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος συνεχάρη το δραστήριο σύλλογο για την εκδήλωση και δήλωσε ότι ο δήμος Κιλελέρ και η αντιδημαρχία Πολιτισμού στέκονται δίπλα στους συλλόγους και ενθαρρύνουν το έργο τους. Χαιρετισμό απηύθυνε και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Ζωιοπούλου η οποία κατάγεται από τη Μέλισσα.

[ads-post]

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπακαλόπουλος, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και Βάνα Χλίαπη – Γκουνιαρούδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Iωάννα Πινάκα, Θανάσης Μούσιος, Γιώργος Ακριβούλης και Ζωή Ανυφαντή, ο πρόεδρος Απόστολος Τσέλιος και μέλη του ΤΣ της κοινότητας Μέλισσας, ο πρώην Δήμαρχος ΔΕ Κιλελέρ και αντιπεριφερειάρχης Κώστας Δεσπόπουλος και το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κιλελέρ Κατερίνα Σακελλαρίου.




Newsroom larisacitynews.GR




























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια