ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Πυρά κατά Χρυσοχοϊδη από τους αστυνομικούς της Θεσσαλίας για τις μεταθέσεις

Πυρά κατά Χρυσοχοϊδη από τους αστυνομικούς της Θεσσαλίας για τις μεταθέσεις


Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα των μεταθέσεων αστυνομικών, εκφράζουν με κοινή ανοιχτή επιστολή τους προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη, οι διοικήσεις των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλίας.

Οι τέσσερις Ενώσεις κατηγορούν τον κ. Χρυσοχοϊδη ότι έκλεισε την «κάνουλα» από την οποία σταθερά, τα τελευταία χρόνια, έβγαιναν ελάχιστες θέσεις προς την επαρχία την ώρα που 60 άτομα σε όλη την επικράτεια αναμένουν μετάθεση στο τόπο συμφερόντων τους. Μάλιστα, επικρίνουν τον κ. Χρυσοχοϊδη ότι στο παρελθόν με δικές του υπογραφές «άνοιγαν κερκόπορτες και γέμιζε η χώρα «μαϊμού» διαζευγμένους και ασθενείς».

[ads-post]

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

Κε Υπουργέ,

Η «απειλή» σας έγινε πραγματικότητα!!! Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, ΜΗΔΕΝ θέσεις σε όλη την επικράτεια κατά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Κλείσατε τη «κάνουλα» από την οποία σταθερά, τα τελευταία χρόνια, έβγαιναν ελάχιστες θέσεις προς την επαρχία, οι οποίες όμως κρατούσαν άσβεστη την ελπίδα των επί χρόνια εγκλωβισμένων συναδέλφων σε Αττική και νησιά.




Κε Υπουργέ,

Τελικά για να πάει κάποιος Αστυνομικός στο τόπο συμφερόντων του θα πρέπει να ασθενήσει με ανίατο νόσημα αυτός ή μέλος της οικογενείας του;; Και με τους τρίτεκνους συναδέλφους τι γίνεται;; Περίπου 60 άτομα σε όλη την επικράτεια είναι που αναμένουν μετάθεση στο τόπο συμφερόντων τους. Δυστυχώς τίποτα κα με αυτούς. Αλλά όταν και με δικές σας υπογραφές άνοιγαν κερκόπορτες και γέμιζε η χώρα «μαϊμού» διαζευγμένους και ασθενείς ήταν όλα καλά τότε. Έτσι στηρίζετε τη προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος; Συνεχίζοντας να τιμωρείτε με μη μετάθεση τους τρίτεκνους;

Αλήθεια τι έχουν να πουν για όλα αυτά οι βουλευτές της συμπολίτευσης ανά την Επικράτεια, στις οικογένειες των συναδέλφων που ανέμεναν μετάθεση, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες;;; Τώρα σε ποιους θα ρίξουμε την ευθύνη;;;

Κε Υπουργέ,

Αναπαυθείτε στις δάφνες της υψηλής σας δημοτικότητας……Χαρείτε τον κυβερνητικό «μήνα του μέλιτος»……Μη ξεχνάτε όμως ότι κατόπιν ακολουθεί η «πραγματικότητα του γάμου» …….

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Αστυνομικών Θεσσαλίας
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Καρδίτσας Σωκράτης ΜΑΥΡΟΓΩΡΓΟΣ
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Λάρισας Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ 
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Μαγνησίας Ανάργυρος ΔΙΧΤΑΣ 
Ο Πρόεδρος τηςΕ.Α.Υ. Τρικάλων Ιωάννης ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

 




Πηγή: www.larissanet.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια