ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ξεκίνησε το πρόγραμμα "Άθληση & γυναίκα" του Δήμου Λαρισαίων

Ξεκίνησε το πρόγραμμα "Άθληση & γυναίκα" του Δήμου Λαρισαίων


Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η άσκηση ευνοεί την μακροζωία, βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, προστατεύει από την υπέρταση, το διαβήτη και την υψηλή χοληστερίνη, προλαμβάνει την οστεοπόρωση, είναι αγχολυτική και αντικαταθλιπτική, εξασφαλίζει άνετη κινητικότητα και μυϊκή δύναμη σε μεγαλύτερη ηλικία.

Το πρόγραμμα γυμναστικής "Άθληση και γυναίκα" που υλοποιείται από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και υλοποιείται σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας.

Περιλαμβάνει γενική γυμναστική σε κλειστούς χώρους και στο νερό (Αqua Gymnastic) και εφαρμόζεται σε όλη τη Λάρισα, Γιάννουλη, Φαλάνη, Ελευθεραί, Τερψιθέα και Κοιλάδα, από 1η Οκτωβρίου έως και 31 Μαΐου.

Παράλληλα, καθ΄ όλη τη διάρκειά του, πραγματοποιούνται και διάφορες εκδηλώσεις, όπως πεζοπορικές εκδρομές, επισκέψεις σε περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, επιμορφωτικές διαλέξεις, μουσικοχορευτικές βραδιές κ.α.


Οι εγγραφές γίνονται καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Αθλητικού τμήματος 2410-235260,2410-625121 και fb Αθλητικό τμήμα Δήμου Λαρισαίων.


Πρόγραμμα:















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια