ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστρια Dancing With The Stars!

Αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστρια Dancing With The Stars!

Το Dancing With The Stars επιστρέφει φέτος στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, όμως αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα Star! Ο χορευτικός διαγωνισμός με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που αγαπήθηκε από το κοινό κάνει δυναμικό come back με παρουσιάστρια την… Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο με διεθνή καριέρα ήταν επιλαχούσα για το ρόλο της οικοδέσποινας του project μαζί με την Δούκισσα Νομικού, η οποία, όπως φημολογείται, επιθυμεί προς το παρόν να βρίσκεται στο πλευρό της κορούλας της, Αναστασίας. Ωστόσο, μπορεί η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να επιθυμεί να παραμείνει στο δυναμικό του Ant1 γι’αυτό δεν προχώρησε σε συζητήσεις με το κανάλι της Κηφισιάς.

[ads-post]

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρείται λοιπόν η επικρατέστερη για την παρουσίαση του λαμπερού show, χωρίς ακόμα βέβαια να έχουν πέσει οι υπογραφές. Η τηλεοπτική καριέρα της εντυπωσιακής μελαχρινής εξελίσσεται σταδιακά, πάντα με τις ευχές της διοίκησης του καναλιού της Κηφισιάς. Έτσι, με το που ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ανοίξει τα φτερά της σε νέα πλατό και με νέους συνεργάτες.





Πηγή: tlife.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια