ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει για τους παιδεραστές: "Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα, πρέπει να τους ξεσκίσουν τις σάρκες" (VIDEO)

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει για τους παιδεραστές: "Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα, πρέπει να τους ξεσκίσουν τις σάρκες" (VIDEO)


Χείμαρρος ο σχεδιαστής μόδας για γνωστά πρόσωπα - Τι είπε για Μενεγάκη, Λιάγκα, Μπράτη

Συνέντευξη στον ραδιοφωνκό σταθμό ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και για άλλη μια φορά ήταν χείμαρρος. Ο σχεδιαστής μόδας είχε πολλά να πει για πρόσωπα και καταστάσεις. Στα σημεία της συνέντευξής του ξεχωρίσαμε την άποψή του για τους παιδεραστές -με αφορμή την κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού από ιερέα στη Μάνη- όπου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η θανατική ποινή είναι χάδι: «Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα για τους παιδεραστές, πρέπει να στηθούν στην πλατεία, να τους πετροβολήσουν, να τους σέρνουν και να τους ξεσκίσουν τις σάρκες, ό,τι έχουν πάνω τους. Έτσι να πεθάνουν. Η θανατική ποινή με μια αγχόνη, με ένα χάπι δεν μου λέει τίποτα. Δεν είναι τιμωρία δυστυχώς. Πιο πολύ με ανησυχεί που επί 4 χρόνια κανείς δεν κατάλαβε κάτι. Ο κόσμος εκεί, οι άνθρωποι γύρω από αυτόν τον ξεδιάντροπο παπά. Η σιωπή είναι συνενοχή».

Ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του για άτομα που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ.

[ads-post]

Για τον Γιάννη Βαρουφάκη

«Το μόνο γελοίο άτομο που έκανε να κλείσουν οι πόρτες στο εξωτερικό και αυτό το ξέρω γιατί συνεργάζομαι με ανθρώπους στο εξωτερικό ήταν ο Γιάννης Βαρουφάκης! Έλεγαν τι τον θέλετε αυτό τον άνθρωπο; Γιατί πήρε και ήθελε μια υπεραξία».

Για τον Μιχάλη Ασλάνη και την αυτοχειρία

«Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος ο Μιχάλης Ασλάνης. Δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία, εγώ ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν! Είναι τρόπος ζωής μου. Τον Μιχάλη Ασλάνη, αν τον είχα δίπλα μου, θα τον συμβούλευα να επέλεγε καλύτερους συνεργάτες και να είχε σκοπό του να πουληθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία. Δυστυχώς, δεν ήξερε ότι το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να μπορέσει κανείς να κρατήσει μια επιχείρηση».

Για τον Άγγελο Μπράτη

«Ο Άγγελος Μπράτης δεν είναι τηλεοπτικός! Αν θα φύγει από αυτό το πράγμα (GNTM), θα αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά του».

Για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ο Γιώργος Λιάγκας λέει κάποιες φορές ασυνάρτητα πράγματα. Τον παίρνουν στην τηλεόραση γιατί πουλάνε σε μια μάζα κόσμου οι οποίοι είναι μεταξύ του τηγανίζω έναν κεφτέ και ακούω και κάποιον που λέει δυο κουτσομπολιά και είμαστε μια χαρά! Αγαπώ τους κεφτέδες, τηγανίζω και εγώ, αλλά όχι στο σπίτι μου γιατί μυρίζει. Δεν πιστεύω ότι είμαι εγώ που κάνω υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά μόνος του μου είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι το πήρε 15 και το έκανα 28. Χαίρομαι πολύ! Άρα πρέπει να φέρνει τέτοια άτομα στην εκπομπή του και όχι πρόσωπα που βγάζουν τον κώλο τους έξω. Κώλους βλέπουμε παντού έξω».

Για την Ελένη Μενεγάκη

«Καμιά φορά εγώ αισθάνομαι ότι μπορεί να είναι και κουρασμένη, βαριεστημένη. Αλλά πρέπει να συνεχίσει γιατί έχει 10 σπόνσορες την ημέρα που πρέπει να τους ικανοποιήσει όλους και το κανάλι πάνω από όλα. Την θεωρώ μια σταθερή αξία. Αν είχα επιχείρηση, σίγουρα θα ήθελα στελέχη σαν και την Ελένη Μενεγάκη».

Η φυλακή και τα χρέη

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τα χρέη που τον οδήγησαν στη φυλακή:
«Το υλικό χρέος δεν με ενδιαφέρει απολύτως καθόλου. Έτσι και αλλιώς η κοινωνία με έφερε σε αυτό το σημείο να βρεθούν 300 άτομα στο δρόμο, χωρίς να βρεθεί αντικαταστάτης. Γιατί δεν υπήρξε άλλος Γαβαλάς και το ξέρετε όλοι. Αυτό ήταν για το θεαθήναι των πολιτικών. Για εμένα η λύτρωση έρχεται μέσω αυτού που αγαπάς και που είναι ο άνθρωπος στη ζωή σου, των φίλων σου και της θρησκείας, γιατί είμαι και θρησκόληπτος. Δεν υπάρχει για εμένα λύτρωση οικονομική. Τους έχω υπερκαλύψει εκατοντάδες φορές οικονομικά. Είναι γελοίοι, αυτοί δεν λυτρώνονται. Εγώ είμαι καραλυτρωμένος και πιστέψτε μου. Αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι θα βάλω το βράδυ, τι θα φάω. Να μην παχύνω, να μην μεθύσω. Να μην πάρω ποτέ drugs. Χρέη έχει η χώρα σε εμένα που πίστεψα για αυτόυς και έκανα επενδύσεις».


Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά






Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια