ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας

Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας


Εκλεκτά προϊόντα, εξαιρετικές γεύσεις και παράλληλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις κάθε μέρα, με ελεύθερη είσοδο για όλους, περιλαμβάνει η 17η έκθεση »Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικά προϊόντα & γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.



Για πέντε ημέρες, από τις 7 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2019, η καρδιά των τοπικών προϊόντων θα χτυπήσει δυνατά στο κέντρο του Θεσσαλικού Κάμπου.

Με χιλιάδες εκλεκτά, τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και ένα δυνατό πρόγραμμα εκδηλώσεων, η νέα διοργάνωση υπόσχεται στους επισκέπτες της, μοναδικές στιγμές γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Όλες τις ημέρες, η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 19:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

[ads-post]

Και σε αυτήν τη διοργάνωση, παραγωγοί από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Αττική, Αργολίδα, Αρκαδία, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Καλάβρυτα, Καστοριά, Κιλκίς, Κόρινθο, Λακωνία, Λάρισα, Νίσυρο, Πάτρα, Πρέβεζα, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Φθιώτιδα, Χαλκίδα και όχι μόνο. θα παρουσιάσουν στους χιλιάδες επισκέπτες τη μεγάλη ποικιλία των αγνών, τοπικών προϊόντων τους.

Πρόκειται για πληθώρα εξαιρετικών προϊόντων όπως λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, μέλι, εκλεκτά αλλαντικά όπως το κρητικό απάκι, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, ξεροτήγανα, καλιτσούνια, βότανα, όσπρια, παραδοσιακά γλυκά, μαρμελάδες, χαλβά, ξηρούς καρπούς, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, λικέρ, σαλιγκάρια, σοκολάτες, σοκολατάκια, μπάρες, δημητριακών, σάλτσες, ταχίνι, λουκούμια, λουκουμάδες, τρίγωνα Θεσσαλονίκης, τουλούμπες, παστέλια, παραδοσιακά ποντιακά γλυκά, σφακιανόπιτες, γλυκά καμινάδας, αλόη, χαρουπόμελο, προϊόντα μαστίχας, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, σαπούνια, κηραλοιφές, αρώματα, κεραμικές δημιουργίες, κοσμήματα, και άλλα.


Τοπικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας που οι επισκέπτες της έκθεσης στη Λάρισα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Καθημερινά, παράλληλα με το εμπορικό μέρος της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μουσικές, χορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με συγκροτήματα και δεκάδες χορευτές που όλοι οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν.

Η έκθεση »Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας» που πλέον αποτελεί θεσμό, έχει ήδη πραγματοποιήσει 16 μεγάλες εκθέσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Διευρύνοντας τη δραστηριότητά της, η έκθεση τον Μάρτιο του 2020 θα βρεθεί και στην Πάτρα!
Όλες οι διοργανώσεις έχουν στεφτεί με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες και τεράστια προβολή για τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και τις συμμετέχουσες περιοχές από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της: www.pagritiaekthesi.gr ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 2810 213318, 6932 430433




Πηγή: www.ert.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια