ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας με το Δ.Σ. του σωματείου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Πλυντηρίων Νομού Λάρισας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας με το Δ.Σ. του σωματείου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Πλυντηρίων Νομού Λάρισας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Καλομπάτσιο είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Πλυντηρίων Νομού Λάρισας παρουσία του Γενικού Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κων/νου Μέγα και τη Διευθύντριας Μεταφορών – Επικοινωνιών Π.Ε. Λάρισας Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα του σωματείου. Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες δήλωσαν ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την εξυπηρέτηση των πολιτών, προβαίνει πάντοτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλες τις ενέργειες για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η Πρόεδρος του Σωματείου Ελισάβετ Παπαδοπούλου καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τόνισα την εξαιρετική συνεργασία που έχουν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια.

[ads-post]

Από την πλευρά του σωματείου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Πλυντηρίων Νομού Λάρισας πλην της Προέδρου Ελισάβετ Παπαδοπούλου στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Βλάγγας Αστέριος, ο Γραμματέας Πορτέσης Ιωάννης και η Ταμίας Βολιώτη Ελένη.

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια