Στην Λάρισα δήμαρχοι και στελέχη της Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης για την Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

Στην Λάρισα δήμαρχοι και στελέχη της Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης για την Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ


Στην πόλη της Λάρισας πραγματοποιείται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Ενωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ).

Η συνέλευση πραγματοποιείται στην Λάρισα ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Λαρισαίων και αντιπροέδρου τηςς ΕΔΕΥΑ κ. Απ. Καλογιάννη.

Στην συνέλευση μετέχουν 300 περίπου εκπροσωπο ΔΕΥΑ απ’ όλη τη χώρα (δήμαρχοι και πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α, μέλη των Δ.Σ. των Δ.Ε.Υ.Α, στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες των επιχειρήσεων).

[ads-post]

Σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης των ΔΕΥΑ κ. Απόστολος Καλογιάννης καλωσόρισε τις αντιπροσωπείες στην πόλη μας εκφράζοντας την συγκίνησή του καθώς η πρωτοβουλία για την ίδρυση της Ένωσης ανήκε στον αείμνηστο Δήμαρχο Λαρισαίων -επί 16 χρόνια- Αριστείδη Λαμπρούλη και κατάφερε στα 30 χρόνια της λειτουργίας της να υπερασπιστεί το κοινωνικό αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ΔΕΥΑ που εκπροσωπεί 126 ΔΕΥΑ όλης της χώρας και Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργος Μαρινάκης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου με αφορμή την 30η Γενική συνέλευσης των μελών της Ένωσης, τόνισε τα εξής:

«Ο μεγάλος αγώνας μας είναι να διατηρήσουμε ενεργό του πρόγραμμα «Φιλόδημος» καθώς είναι σημαντικό εργαλείο στα χέρια μας και δίνει πνοή στις τοπικές κοινωνίες» 

«Πρέπει όλοι μαζί, κοινωνίες και τοπική αυτοδιοίκηση, να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής και είναι ανάγκη να γίνουν αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισής τους»

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται κοινή συνεδρίαση των Επιστημονικών Επιτροπών της Ένωσης στην οποία θα πάρουν μέρος κυρίως υπηρεσιακοί παράγοντες ενώ αύριο θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και ο κ. Καλογιάννης θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος.

Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην Λάρισα δήμαρχοι και στελέχη της Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης για την Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ