ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αυτές είναι και οι 12 παίκτριες του My Style Rocks (ΦΩΤΟ)


Το My Style Rocks ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και ήδη οι παίκτριες που θα συμμετάσχουν συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.


Η αρχή έγινε με την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, και την κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα, οι οποίες έδειξαν έτοιμες για τη νίκη στο My Style Rocks. Κάθε παίκτρια συστήθηκε στο τηλεοπτικό με ένα μίνι βίντεο, παρουσιάζοντας με τον δικό της τρόπο το ποια είναι.

Το My Style Rocks θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στις 17:05, θέλοντας να γεμίσει μόδα τα απογεύματα. Το όνομα-έκπληξη στην κριτική επιτροπή είναι αυτό της Ελενας Χριστοπούλου, η οποία επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο My Style Rocks, μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά. Η coach του GNTM αλλάζει ρόλο και θα μοιραστεί την άποψη της για τη μόδα και το στιλ, κρίνοντας τα κορίτσια.


[ads-post] 


Όλες οι παίκτριες του My Style Rocks

Κρίστεν Λεωτσάκου

Η Κρίστεν Λεωτσάκου δηλώνει οπαδός της ηθικής μόδας και δεν φορά ρούχα fast fashion. Οπως λέει, ντύνεται με μεταχειρισμένα ρούχα και θέλει στο My Style Rocks να αποδείξει ότι έχει στιλ με second hand επιλογές.

Κρίστεν Λεωτσάκου

Στέλλα Πάσσαρη

Η Στέλλα Πάσσαρη έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει My Style Rocks, μιας και κολλητή αλλά και συνέταιρός της είναι η Ιωάννα Τούνη. Ωστόσο, το στιλ της είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό πιστεύει πως θα την οδηγήσει στη νίκη.

Στέλλα Πάσσαρη

Μαρία Καζαριάν

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τη Μαρία Καζαριάν χάρη στην αδελφή της Ειρήνη, που νίκησε στον πρώτο κύκλο του GNTM. Η παίκτρια εμφανίζεται σίγουρη για τη νίκη της στο My Style Rocks, καθώς όπως υποστηρίζει, βρίσκεται στο αίμα της.

Μαρία Καζαριάν

Τόνια Κούμπα

Η fashion blogger, που είχε συμμετάσχει και σε στήλη μόδας της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρει ότι στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τη διαφορετικότητά της. Η Τόνια Κούμπα, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί επίθεση από σκύλο με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλο το άνω χείλος της.

Τόνια Κούμπα

Κορίνα Αδραμιτίδου

Η Κορίνα Αδραμιτίδου θέλει να δείξει το στιλ και την άποψή της για τη μόδα. Μάλιστα, τονίζει πως θα δεχθεί μια καλοπροαίρετη κριτική για το στιλ της αλλά όχι μία κακοπροαίρετη για τα κιλά της.

Κορίνα Αδραμιτίδου

Εφη Γκούτα

Η 23χρονη με σπουδές στο σχέδιο μόδας θεωρεί ότι το στιλ της βασίζεται στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Εκτιμά, δε, ότι δεν είναι τυχαίο ότι έχει 70 χιλιάδες followers.

Εφη Γκούτα

Αμίνα Χακίμ

Η 33χρονη Αμίνα είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Οπως λέει, στο My Style Rocks θα προχωρήσει extreme εμφανίσεις για να κερδίσει.

Αμίνα Χακίμ

Ευρυδική Παπαδοπούλου

Στα 18 της συμμετείχε στα Playmate και δέκα χρόνια μετά διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Η ζωή της, όπως αναφέρει η Ευρυδίκη, ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ενώ υποστηρίζει ότι το My Style Rocks θα είναι εύκολο, καθώς έχει περάσει όλα αυτά.

Ευρυδική Παπαδοπούλου

Βασιλική Σουλάνη

Η Βασιλική είναι παιδί των media, καθώς εργάζεται σε διαφημιστική και κάνει και εκπομπή σε web radio. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks διότι έχει «πολύ πάσιο για το φάσιο»!

Βασιλική Σουλάνη

Κιάρα Μαρκέζη

Η 19χρονη εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου είναι η μικρότερη παίκτρια του My Style Rocks. Οπως υποστηρίζει έχει εντελώς διαφορετική από τις άλλες και βάζει πλώρη για τον τελικό.

Κιάρα Μαρκέζη

Janna Sireac

Η ζωή της 27χρονης είναι γύρω από τη μόδα και παλιότερα ήταν ενδυματολόγος του Σάκη Ρουβά. Πλέον, ασχολείται με το Instagram και δηλώνει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να αμφισβητήσει τις γνώσεις της πάνω στο στιλ στο My Style Rocks.

Janna Sireac

Λένα Χαριζόπουλος

Οπαδός του ευ ζην με πάθος για τα ταξίδια, η 40χρονη είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε οίκους μόδας και διατηρεί το δικό της blog. «Ευτυχώς δεν ξοδεύω πολλά σε ρούχα γιατί μου τα στέλνουν δώρο οι σχεδιαστές» λέει και προσθέτει: «Σε περίπτωση που χρειαστεί να ξοδέψω χρήματα, τινάζω την μπάνκα στον αέρα».

Λένα Χαριζόπουλος





Φωτογραφίες: Instagram


Πηγή: iefimerida.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια