ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη φαβορί για την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2020 (VIDEO)

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη φαβορί για την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2020 (VIDEO)

Η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια και ηθοποιός γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θεωρείται η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό 65ο διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, από τη «Φωλιά των Κου Κου», η Στεφανία Λυμπερακάκη, γνωστή ως Stefania, είναι το φαβορί ανάμεσα στις άλλες υποψηφιότητες. «Έχει πολλούς δυνατούς άσους στο μανίκι της. Είναι η μόνη υποψήφια που έχει καταθέσει περισσότερα από ένα τραγούδια. Τα οποία τραγούδια φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου. Επίσης, εάν τελικά προωθηθεί η συγκεκριμένη συμμετοχή, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει τη σκηνική της παρουσία» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.



Η Stefania που είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, ως πρώην μέλος των "Kisses", εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016 και κατέλαβαν την 8η θέση.

Στην ηλικία των 9 ετών, συμμετείχε στο The Voice Kids της Ολλανδίας. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα singles, ενώ έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίεςστην Ολλανδία. Η Stefania έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την εμφάνιση της μαζί με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς στα Mad Video Music Awards 2019.



[ads-post]








Πηγή: www.protothema.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια