Ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Φαρμακείου – Βεστιαρίου του Δήμου Ελασσόνας, που θα προσπαθήσει να ανακουφίσει έστω και λίγο τις ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών και να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την οικονομική κρίση στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.


Μια υπηρεσία από όπου θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και φάρμακα οι κοινωνικά ευπαθείς συμπολίτες μας.


Δυνητικοί δικαιούχοι του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου- Φαρμακείου και Βεστιαρίου είναι:  α) Έλληνες κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας β) Ομογενείς κάτοικοι του Δήμου γ) Αλλοδαποί που αποδεδειγμένα κατοικούν μόνιμα στον Δήμο και διαθέτουν άδεια παραμονής και θεωρημένο διαβατήριο, εφόσον πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις.


[ads-post] 


Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τους επόμενους 12 μήνες, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου Ελασσόνας επί της οδού: Χρ. Βλαχοδήμου 1 (κτίριο Πνευματικού Κέντρου – ΔΕΥΑΕΛ-  πρώην ΚΕΔΕ τηλ. 2493025440) καθημερινάαπό 13/01/2020 έως και 31/01/2020 και ώρες: 09.00 – 14.00 , όπου θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, προσκομίζονταςτα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση.


Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Φαρμακείο – Βεστιάριο του Δήμου Ελασσόνας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα δουν από τη σελίδα του Δήμου Ελασσόνας www.dimoselassonas.gr