ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Βολιώτης επιχειρηματίας κινδύνευσε από μπαταρία που ανατινάχθηκε στη τσέπη του



Πανικός προκλήθηκε στο σπίτι ενός πασίγνωστου Βολιώτη επιχειρηματία, όταν μπαταρία ηλεκτρονικής συσκευής που είχε στην τσέπη του εξερράγη!


Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν ο 37χρονος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του με την τριών ετών κόρη του, την οποία είχε δίπλα του, κρατώντας την από το χέρι.


Τότε άκουσε έναν θόρυβο και ένιωσε ένα κάψιμο στην περιοχή του ποδιού.


Βάζοντας το χέρι στην τσέπη του ανακάλυψε οτι το “λέιζερ” που είχε, εξερράγη και η αιτία ήταν η μπαταρία, η οποία στην κυριολεξία είχε λιώσει!


[ads-post] 


Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από την έκρηξη της μπαταρίας λιθίου, ενώ ο φόβος του αφορούσε κυρίως το ανήλικο παιδί του, το οποίο θα μπορούσε να έχει εκτεθεί σε μεγαλύτερο κίνδυνο.


Το περιστατικό αυτό, δεν είναι το μόνο, αφού στο εμπόριο κυκλοφορούν μπαταρίες χωρίς καμία πιστοποίηση από εταιρείες του εξωτερικού (κυρίως της Κίνας) αμφιβόλου ποιότητα, ενώ οι έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών είναι πλημμελείς.


Ο νεαρός επιχειρηματίας μελετά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της κατασκευάστριας εταιρείας ή του εισαγωγέα στη χώρα μας.





Πηγή: thenewspaper.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια