ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας η προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «MT OLYMPUS -THE CREATION»


Στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας η προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ  «MT OLYMPUS -THE CREATION»


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας
Προβολή  του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ
«MT OLYMPUS -THE CREATION»
της διάσημης Ελληνίδας δημοσιογράφου κ. Αθηνάς Κρικέλη.


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι , στο υπέροχο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας , θα γίνει η προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ (τεκμηριογράφημα) «MT OLYMPUS -THE CREATION» της σειράς MT OLYMPUS by Ellopia films USA , της διάσημης Ελληνίδας δημοσιογράφου κ. Αθηνάς Κρικέλη.

Η προβολή είναι δωρεάν για όλους και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου , ενώ υπάρχει η ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με την έγκριτη δημοσιογράφο και πολεμική ανταποκρίτρια κ. Αθηνά Κρικέλη, που έχει οραματιστεί και δημιουργεί με τους συνεργάτες της ,τα πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο, που διαφημίζουν την Ελλάδα ,τη μυθολογία της , την ιστορία της και τον πολιτισμό της σε όλο τον κόσμο.  

[ads-post]

Οι τυχεροί θεατές  μετά το τέλος της βιντεοπροβολής, θα έχουν τη δυνατότητα  να επισκεφθούν όλους τους χώρους του Μουσείου (με είσοδο τρία (3) ευρώ) και να θαυμάσουν τα σημαντικά εκθέματα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ,με  ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, Αρχαιολόγο κα Σταυρούλα Σδρόλια.

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας κατατάσσεται  πολύ ψηλά ανάμεσα στα μουσεία της χώρας ,για την ποιότητα των εκθεμάτων ,την οργάνωση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ,αποτελώντας κόσμημα για την πόλη της Λάρισας και τη Θεσσαλία, ενώ αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό .



Οι  δημιουργοί  του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Mt Olympus-The Creation” είναι οι εξής:
Σκηνοθεσία :Αthina Krikeli Zisopoulos Dimitris, Σενάριο: Athina Krikeli NY ,βασισμένο στην 10χρονη έρευνα της Annie Rassios , Μουσική: George Chatzis
Διοργάνωση εκδήλωσης: Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, Δίκτυο «Περραιβία», Ναυπηγεία Ρέππος, Ellopia Films USA. Πληροφορίες 6974920537



























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια