ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Σε νέο χώρο ή εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων για την Καθαρή ΔευτέραΤην Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου, ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει τη κεντρική του εκδήλωση σε νέο αναβαθμισμένο χώρο τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, με καινοτομίες με ένα παραδοσιακό ελληνικό λαϊκό γλέντι με τα κορυφαία μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, την Λαϊκή και την Παραδοσιακή ορχήστρα.


Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι.


Θα προσφερθούν σε όλους τους παρευρισκόμενους, η παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα και νηστίσιμα εδέσματα.


Οι μαθητές-τριες και εκπαιδευτικοί σεφ του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας, σε συνεργασία με σεφ του Δήμου Λαρισαίων, υποστηρίζουν την εκδήλωση και θα εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.

[ads-post] 

Το Αστικό ΚΤΕΛ θα συμβάλλει στη μετακίνηση όσων έχουν ανάγκη με δύο δωρεάν δρομολόγια από την κεντρική πλατεία προς τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ στις 11:30 και 12:30 και άλλα δύο για την επιστροφή από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ στην κεντρική πλατεία στις 14:30 και 15:30.

 

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ βρίσκεται στο παλιό μπόουλινγκ, πίσω από το Σκλαβενίτη, στο δρόμο Λάρισας-Γιάννουλης. Οι συμπολίτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν με τα λεωφορεία της γραμμής 7, στάση Σκλαβενίτη.« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall