ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Μεγάλη συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων στην πετυχημένη εκδήλωση της κοπής πίτας του Γραφείου Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ

Μεγάλη συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων στην πετυχημένη εκδήλωση της κοπής πίτας του Γραφείου Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ


Με Δελτίο τύπου του Κώτσιου Αθανασίου, Επικεφαλή του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον Νομό Λάρισας προς την εφημερίδα " Larisacitynews.GR " ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους του νομού Λάρισας, για την μεγάλη συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων στην πετυχημένη εκδήλωση της κοπής πίτας του Γραφείου Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ.



Το Γραφείο Βορείου Ελλάδος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος ( ΣΥΕΤΕ ), με επικεφαλή, τον κ.Κυριάκο Μούτση και τα μέλη του, κ.Γιώργο Κουτσάκα, κ.Μανταζή Βασίλη, διοργάνωσε και φέτος την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή στις 14 Φεβρουαρίου 2020 στο γνωστό κέντρο διασκέδασης " Block 33 " στις 21:30 μ.μ. στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 



Η ανταπόκριση των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στην πρόσκληση του Γραφείου Βορείου Ελλάδος του ΣΥΕΤΕ, να παρευρεθούν στην εκδήλωση ήταν συγκινητική και η συμμετοχή τους καθολική. 



Με τη συμμετοχή 500 και πλέον τραπεζοϋπαλλήλων από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και καλεσμένους τραπεζοϋπαλλήλους από την Θεσσαλία, πραγματοποιηθήκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του Γραφείου Βορείου Ελλάδος του ΣΥΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη. 
Οι τραπεζοϋπάλληλοι απόδρασαν για λίγο από την εργασιακή καθημερινότητα σε ένα μαγευτικό ταξίδι, συντροφιά με τη Γιώτα Νέγκα και τους εξαιρετικούς μουσικούς της.



Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Προεδρείου και του Διοικητικού συμβουλίου της ΟΤΟΕ, μέλη του Προεδρείου και του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΕΤΕ και του Προεδρείου και του Διοικητικού συμβουλίου του ΤΥΠΕΤ. 

[ads-post]

Απεύθυναν χαιρετισμό ο κ. Κυριάκος Μούτσης, Επικεφαλής του Γραφείου Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ, ο Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ, ο κ. Γιώργος Μότσιος και ο Γραμματέας του ΣΥΕΤΕ κ. Ευθύμιος Παπαγιάννης. 

Πολλές και πολλοί οι τυχεροί στην κοπή πίτας του Γραφείου Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ. 



Πριν την διοργάνωση της εκδήλωσης του Γραφείου Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ, προηγήθηκε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ κ.Γιώργο Μότσιο, τον Επικεφαλή του Γραφείου Βορείου Ελλάδος κ.Κυριάκο Μούτση και το Στέλεχος του ΤΥΠΕΤ κ. Στέφανο Γκοντονίδη, στα Χρηματοδοτικά Κέντρα Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα. Συνεχίζονται οι περιοδείες σε όλους τους εργασιακούς χώρους, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν μία πλήρη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα. 

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί τον μοναδικό θεματοφύλακα των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα. 



Ο καθημερινός αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, των συλλογικών μας θεσμών, συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη και την απόλυτη προτεραιότητα του ΣΥΕΤΕ. 

Το Γραφείο Βορείου Ελλάδος ΣΥΕΤΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΕΤΕ .

























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια