ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Περίεργη υπόθεση αρπαγής παιδιών στη Λάρισα με κατηγορούμενο κάτοικο του Τυρνάβου


Μια περίεργη υπόθεση αρπαγής ανήλικων παιδιών απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Λάρισας, την ώρα που αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται μέχρι την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη ενώπιον ανακριτή.


Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνοικία Ταμπάκικα της Λάρισας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες 40χρονος πλανόδιος έμπορος, κάτοικος Τυρνάβου, προσέγγισε οικία στη Λάρισα ζητώντας βοήθεια, ενώ εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της μητέρας των δύο ανήλικων τα επιβίβασε στο όχημά του και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση!

[ads-post] 

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ ο 40χρονος βρέθηκε τελικά σε άλλο σημείο της συνοικίας, με τις αρχές που είχαν ειδοποιηθεί να προχωρούν στη σύλληψή του.


Η συνέχεια δόθηκε στο Μεταγωγών το μεσημέρι του Σαββάτου, με μέλη της οικογένειας των ανήλικων να επιτίθενται φραστικά στον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μέχρι τότε διατάχθηκε η κράτησή του.






Πηγή:  paidis.com (Ειρήνη Παπουτσή) 










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια