ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Αστυνομικοί διώχνουν τον κόσμο από τα παγκάκια της κεντρικής πλατείας Τρικάλων


Συνεχίζουν ορισμένοι Τρικαλινοί, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, τον…χαβά τους, συναθροιζόμενοι τις πρωινές ώρες στα παγκάκια της κεντρικής πλατείας Τρικάλων, αγνοώντας επιδεικτικά τις σαφείς και αυστηρές οδηγίες των αρμοδίων αρχών για παραμονή στο σπίτι, λόγω τηε εξάπλωσης του κορονοϊού.


Σήμερα, όπως κατέγραψε ο φακός του trikalaIN.gr, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και Δημοτικοί Αστυνομικοί, κάνανε «σκούπα» την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, διώχνοντας τον κόσμο από τα παγκάκια και κάνοντας τους αυστηρές συστάσεις να πάνε στα σπίτια τους, όπως και σε δεκάδες άλλους περαστικούς που εκείνη την ώρα διέσχιζαν την κεντρική πλατεία.


Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι πως μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών οργάνων από την κεντρική πλατεία, κάποιοι…ξεμύτισαν από τις «κρυψώνες» τους και ξαναβγήκαν στα παγκάκια για να απολαύσουν τον όμορφο ανοιξιάτικο ήλιο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, λες και δεν έχουμε πανδημία.


Κάτι τέτοια βλέπει και ο Μητσοτάκης και από Δευτέρα όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε νέα απαγορευτικά μέτρα, με γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια