ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ εκπαιδευτικός οργανισμός στηρίζει δωρεάν


Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ εκπαιδευτικός οργανισμός στηρίζει δωρεάν


Ο ΠρότυποΣ Εκπαιδευτικός Οργανισμός μετά τις ραγδαίες καθημερινές ανατροπές που συμβαίνουν πρώτα στη ζωή και την καθημερινότητα όλων μας και σε δεύτερο επίπεδο στην εκπαιδευτική μας πραγματικότητα, ανακοινώνει μετά από διαδικασίες ατομικής και συλλογικής ευθύνης τα παρακάτω:


1. Η διαδικτυακή επαφή με τους μαθητές μας, που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου, θα συνεχιστεί. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, όταν καθημερινά αποδεικνύεται έντονα η ανάγκη των παιδιών για μια τυπική ενασχόληση και διάδραση με κανόνες και πλαίσια.

2. Ο ρόλος μας σ' αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση αποκτάει περισσότερο χαρακτηριστικά συντονιστή- εμψυχωτή μιας νέας υποστηρικτικής διαδικασίας που μεταξύ άλλων προσπαθεί να προσαρμόσει χρονοδιάγραμμα, μαθησιακούς στόχους και ύλη, καθορισμένα κάτω από άλλες προϋποθέσεις και συνθήκες. Άλλωστε, γι’ αυτό το τελευταίο αναμένουμε και εμείς τις επίσημες αποφάσεις των υπουργείων και της πολιτείας.

3. Σ´ αυτή τη νέα ρευστή και κρίσιμη κατάσταση, είναι αυτονόητο με βάση τις αρχές και τις αξίες μας ότι δεν θα απαιτήσουμε επιπλέον οικονομική αμοιβή από τις οικογένειες, για αυτή την παροχή της εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής επαφής. Αυτή η προσφορά είναι η δική μας προσθήκη στο πάζλ της αναγκαίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην παρούσα δοκιμασία που όλοι περνάμε..!


Μένουμε ενωμένοι και συντονισμένοι!
Μένουμε σπίτι!
Μαζί μπορούμε καλύτερα!





[ads-post]






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια