ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων η 42χρονη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Καθησυχάζει ο Δήμος Λαρισαίων


Εργαζόμενη στον Δήμο Λαρισαίων εμφανιζεται η 42χρονη γυναίκα που βρέθηκε χθες θετική στον κορωνοϊό, μετά από ιχνηλάτηση επαφών.


Η σχετική είδηση όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ανησυχία στους εργαζόμενους στο δημαρχείο Λάρισας. Από το πρωί απολυμάνθηκαν τα ασανσέρ και τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας που εργάζεται η γυναίκα ενώ αναμένεται πλέον η ιχνηλάτηση των επαφών της στο εργασιακό και το οικογενειακό της περιβάλλον.


Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λαρισαίων τονίζει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ούτε απαιτείται λήψη επιπλέον μέτρων. 


Οι κατευθύνσεις από τον ΕΟΔΥ είναι καθησυχαστικές, καθώς ο υπάλληλος βρέθηκε για τελευταία φορά στο Δημαρχείο, πριν έντεκα ημέρες και ειδικότερα την Μεγάλη Δευτέρα και για λίγες ώρες, αφού τελούσε και τελεί σε άδεια.

[ads-post] 

Στην σχετική ανακοίνωση αναφερονται τα ακολουθα:

«H 42χρονη υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, μετά από ιχνηλάτηση κρούσματος που είναι στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον.


Η εν λόγω υπάλληλος, βρέθηκε για τελευταία φορά στο Δημαρχείο, πριν έντεκα ημέρες και ειδικότερα  την Μεγάλη Δευτέρα και για λίγες ώρες, αφού τελούσε και τελεί σε άδεια.


Μετά από επικοινωνία στελεχών του Δήμου με τον ΕΟΔΥ και την ιατρό εργασίας του Δήμου, επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε απαιτείται λήψη επιπλέον μέτρων.


Υπενθυμίζεται ότι στο Δημαρχείο και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Το Δημαρχείο, όπως και όλα τα Δημαρχεία της χώρας, παραμένει κλειστό για τους πολίτες, ενώ οι υπάλληλοι εργάζονται σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα γενικότερα μέτρα προστασίας που αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών (εκ περιτροπής φυσική παρουσία στην υπηρεσίες, τηλεργασία κ.α).


Παρά τις καθησυχαστικές κατευθύνσεις από τον ΕΟΔΥ, για προληπτικούς και ψυχολογικούς λόγους το πρωί πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε γραφεία της υπηρεσίας που εργάζεται η εν λόγω υπάλληλος.»




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια