Βόλος: Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας για να μην τον… χωρίσει η κοπέλα του!


Συνεχίζονται τα ευτράπελα μετά την επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων με ακόμη ένα περιστατικό να σημειώνεται στον Βόλο, όπου θυμίζουμε τη Δευτέρα συνελήφθη πολίτης να καταδιώκει... τον κορωνοϊό. 


Στον Βόλο, λοιπόν, η αστυνομία σταμάτησε έναν νεαρό για να τον ελέγξει, αν είχε μαζί του την απαραίτητη βεβαίωση για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση, την οποία όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε. Η δικαιολογία του, όμως, άφησε άναυδους τους ένστολους. Ο νεαρός, λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι έφυγε βιαστικά, γιατί αντιμετώπιζε ζήτημα… ζωής και θανάτου και ξέχασε να στείλει το σχετικό SMS στο 13033 ή να συμπληρώσει το αντίστοιχο έγγραφο. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, η κοπέλα του του είχε βάλει το «μαχαίρι στο λαιμό» απαιτώντας να πάει στο σπίτι της, απειλώντας τον ότι αν δεν το έκανε θα τον χώριζε!

[ads-post] 

Καθώς ο νεαρός κυκλοφορούσε χωρίς άδεια, οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν την παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό του κορονοϊού και του επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ. Άγνωστο παραμένει το αν τελικά έφτασε στο σπίτι της κοπέλας ή υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο δικό του.
Πηγή: Topnews