ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Δήμος Κιλελέρ: Μετάθεση ημερομηνίας λαϊκών αγορών λόγω Πρωτομαγιάς - Μέτρα προστασίας παραγωγών και καταναλωτών

Δήμος Κιλελέρ: Μετάθεση ημερομηνίας λαϊκών αγορών λόγω Πρωτομαγιάς. Μέτρα προστασίας παραγωγών και καταναλωτών


Σε κοινή δήλωση, σχετικά με την επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών και την αργία της Πρωτομαγιάς, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης, Χρήστος Χατζούλης και Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη αναφέρουν τα παρακάτω: «Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των λαϊκών αγορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς την Παρασκευή 1/5/2020, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Α. Νασιακόπουλος αποφάσισε τα εξής:

[ads-post]

α) Η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Κιλελέρ να μετατεθεί για την Πέμπτη 30 Απριλίου, όπου θα συμμετέχει το σύνολο των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν. Στη λαϊκή θα διατεθούν προϊόντα όπως αυτά προβλέπονται στην παρ.1 του άρθρου 17 του Ν. 4497/2017. Εξαιρούνται τα είδη της κατηγορίας Ε’ της παρ. 1 του ανωτέρω άρθρου, εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας.

β) Όλοι οι πωλητές και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οφείλουν:
  • να τηρούν μεταξύ των πάγκων την ελάχιστη απόσταση πέντε (5) μέτρων με τον ενδιάμεσο κενό χώρο ελεύθερο από αντικείμενα.
  • να φορούν υγειονομικές μάσκες, γάντια μιας χρήσης και να έχουν δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό για την απολύμανση των μεταλλικών νομισμάτων τοποθετημένο σε εμφανές σημείο του πάγκου.

γ) Οι καταναλωτές κατά την παρουσία τους στη λαϊκή αγορά και στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης, κρίνεται αναγκαίο:
  • να τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ covid – 19.
  • να φροντίζουν την αποφυγή του συνωστισμού στους πάγκους και στους διαδρόμους των λαϊκών αγορών».






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια