ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Έργα αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Προδρόμου εκτελεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Έργα αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Προδρόμου εκτελεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας


Έργα αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Προδρόμου εκτελεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. 

Με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας γίνεται διαμόρφωση και στη συνέχεια διάστρωση με χαλίκι των αγροτικών δρόμων στο αγρόκτημα του Προδρόμου. Στο χώρο όπου εκτελούνται εργασίες βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Μάττα, τον αντιδήμαρχο προγραμματισμού κ. Δ. Κουφόπουλο, τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Π. Γαλάνη, τον πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Π. Κωστόπουλο και το μέλος του Τ.Σ. κ. Κ. Χάρμπα. 

[ads-post]

Οι εργασίες στην περιοχή είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των ημερών. Με αφορμή τις παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: «Παρεμβαίνουμε σε κάθε σημείο του Δήμου Καρδίτσας ώστε να λύσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα. 

Η προσπάθεια μας στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ενταθεί ακόμη περισσότερο. Παραλάβαμε έναν Δήμο σε εγκατάλειψη τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά. Την κατάσταση αυτή με καθημερινό αγώνα προσπαθούμε να αλλάξουμε. Ήδη νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους. Δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα, έναν Δήμο για τον οποίο όλοι μας θα είμαστε περήφανοι».





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια