ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι: "Οι καταναλωτές να προτιμήσουν τα ελληνικά αμνοερίφια"

Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι: "Οι καταναλωτές να προτιμήσουν τα ελληνικά αμνοερίφια"


Γνωρίζουμε πως φέτος βάση των οδηγιών των ειδικών, ο εορτασμός του Πάσχα δεν θα είναι ο ίδιος, με μεγάλες παρέες, συγγενείς και φίλους, όλοι μαζί να ψήνουν, επισημαίνει η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Ιωάννης Γκουρομπίνος, προσθέτοντας ότι, ο Έλληνας όμως το Πάσχα είναι συνηθισμένος να ψήνει αρνί ή κατσίκι, έστω και στον φούρνο, όπως θα υποχρεωθούν πολλοί φέτος να το κάνουν.

Έστω και για τον φούρνο λοιπόν προτιμήστε Ελληνικό αρνί ή κατσίκι, η νοστιμιά και η ποιότητα δεν χάνεται, καταλήγει η Ομοσπονδία.

[ads-post]

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

"Η ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας όπως κάθε Πάσχα έτσι και φέτος προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να ψάξει και να προτιμήσει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αμνοερίφια.

Δεν είναι μόνο η ανώτερη ποιότητα που προσφέρει το κρέας των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αμνοεριφίων, αλλά είναι και η εν γένει στήριξη στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα.

Μια στήριξη που ειδικά φέτος που υπάρχει η πανδημία του κορονοϊού έχει ιδιαιτερή σημασία μιας και πλήττεται και το δικό μας επάγγελμα.

Πρωτόγνωρη κατάσταση το φετινό Πάσχα και για τους κτηνοτρόφους

Γνωρίζουμε πως φέτος βάση των οδηγιών των ειδικών, ο εορτασμός του Πάσχα δεν θα είναι ο ίδιος, με μεγάλες παρέες, συγγενείς και φίλους, όλοι μαζί να ψήνουν.

Ο Έλληνας όμως το Πάσχα είναι συνηθισμένος να ψήνει αρνί ή κατσίκι, έστω και στον φούρνο, όπως θα υποχρεωθούν πολλοί φέτος να το κάνουν.

Έστω και για τον φούρνο λοιπόν προτιμήστε ΕΛΛΗΝΙΚΟ αρνί ή κατσίκι, η νοστιμιά και η ποιότητα δεν χάνεται."




Πηγή: agrotypos.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια