Αριστερά βλέπετε ένα σχέδιο (template) για πρόσκληση σε house warming party (από ιστοσελίδα που παρέχει δωρεάν – με υποχρέωση αναγραφής του σχεδιαστή – αλλά και επί πληρωμή) τέτοιου είδους σχέδια.

Δεξιά βλέπετε το λογότυπο του “Μένουμε Σπίτι” του υπουργείου υγείας για την περίοδο της καραντίνας.

Δεδομένου ότι περίπου 20 εκ. ευρώ έχουν δοθεί – σε άγνωστη κατεύθυνση – προς τα ΜΜΕ, είναι εύλογο το ερώτημα: Πόσο κόστισε στους φορολογούμενους αυτή η αντιγραφή;


Η ΝΔ έχει ιστορικό άλλωστε στην αντιγραφή συμβόλων ή λογοτύπων τα οποία χρυσοπληρώνονται από τα λεφτά των φορολογούμενων ως μοναδικά.

Ήταν μόλις κάποιους μήνες πριν που ο Μητσοτάκης παρουσίαζε το λογότυπο των μακεδονικών προϊόντων στην Θεσσαλονίκη.

Εδώ βλέπετε αριστερά το λογότυπο των μακεδονικών προϊόντων και δεξιά το νέο λογότυπο της ΝΔ (που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2018).

Το σήμα της ΝΔ βέβαια μοιάζει εξαιρετικά με το λογότυπου του Le Media TV αλλά και με το πασίγνωστο λογότυπο της Adobe.


[ads-post] 

Τέλος, πρόσφατα κι εν μέσω πανδημίας (28 Απρίλη 2020), η ΝΔ αποφάσισε να ξεκινήσει την διαδικασία για την αλλαγή των σημάτων της ΕΡΤ.

Μετά την ανάθεση διαφημιστικής εκστρατείας για τα νέα προγράμματα της ΕΡΤ, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε και για την αλλαγή των λογοτύπων. Ο διαγωνισμός για τον επανασχεδιασμό των λογοτύπων της ΕΡΤ έχει δαπάνη 60.000 ευρώ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός δυο μηνών.

Για να δούμε ποια τέλεια αντιγραφή θα παρουσιαστεί και σε αυτή την περίπτωση…


Πηγη: jodi.graphics