ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Άδωνις Γεωργιάδης: "Στοχοποιήθηκαν Νταβέλης, Τσερέπα" - Ματαιώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη


“Βαξεβάνηδες και αριστερά, με το γνωστό τους μίσος για την  επιχειρηματικότητα, σήκωσαν το θέμα με τις μάσκες μέσα στο Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι είναι δουλειά της Ντόρας, του Γεωργιάδη, του Μητσοτάκη και δεν ξέρω και εγώ ποιού άλλου, με αποτέλεσμα οι δύο επιχειρηματίες από τη Λάρισα να στοχοποιηθούν και να δεχτούν επιθέσεις στα σπίτια τους”.

Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί στον Σκάϊ ο υπουργός Τουρισμού Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί για επιθέσεις σε σπίτια καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό.

Σε ότι αφορά τη μονάδα παραγωγής μασκών που άρχισε να λειτουργεί στη Λάρισα από τους κυρίους Γιάννη Τσερέπα της Lariplast και Αχιλλέα Νταβέλης του Animus, ο υπουργός ανέφερε ότι ο ίδιος έγινε στόχος επειδή το κράτος βοήθησε, από πλευράς παράκαμψης της γραφειοκρατίας, τους δύο επιχειρηματίες να φέρουν τις μηχανές από την Κίνα στην Ελλάδα.

[ads-post] 

Μάλιστα, για να δείξει τις παρενέργειες του σχετικού θορύβου, είπε χαρακτηριστικά ότι δέχτηκε τηλεφώνημα γνωστού του οποίος άκουσε στιχομυθία πελατών σε ουρά σούπερ μάρκετ που έλεγαν “έλα τώρα ποιές μάσκες πρέπει να είναι υποχρεωτικές, πρόκειται για τη δουλειά του Γεωργιάδη στη Λάρισα”. Είναι από τις φορές που αναρωτιέμαι αν αξίζει κανείς να ασχολείται με την πολιτική σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πάντως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να ματαιώνει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Lariplast για τα εγκαίνια της μονάδας, η οποία αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες Δευτέρα.



Πηγη: thessaliaeconomy.gr (Λ.Ε.)





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια