ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ο ΣΥΕΤΕ ζητά έκτακτη ανταμοιβή αναγνώρισης στους εργαζόμενους του δικτύου καταστημάτων Εθνικής Τραπεζας


Το Νομαρχιακό Παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) του νομού Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα LARISACITYNEWS, αναφέρει ότι έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ξεκίνησαν να επιβάλλονται σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα κίνησης και εργασίας των πολιτών και των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα και σε όλη την χώρα.

Σήμερα την 4η Μαρτίου 2020 ξεκίνησε η χαλάρωση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορωνοιό και τις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε.
Χρειάζεται επαγρύπνηση, συνέπεια και υπευθυνότητα από όλους.

Ταυτόχρονα όμως, σε ότι αφορά στην  οργάνωση της εργασίας και της  στήριξης των εργαζομένων,
συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα κυρίως στην πρώτη γραμμή του Δικτύου των Καταστημάτων.
Η εξυπηρέτηση της πελατείας στα  καταστήματα έχει πέσει στους ώμους πολύ λιγότερων εργαζομένων με αποτέλεσμα ένταση, άγχος, εκνευρισμό, σωματική και ψυχολογική κόπωση.

[ads-post] 

Η χώρα, η Εθνική Τράπεζα και οι συνάδελφοί μας επί σχεδόν 2 μήνες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή και πρωτόγνωρη κατάσταση, λόγω της υγειονομικής κρίσης.  

Λειτουργούν καθημερινά μέσα σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης και κλιμακούμενης και επικίνδυνης αβεβαιότητας για την υγεία τους και για την επόμενη μέρα.

Όλο αυτό το διάστημα όλοι οι εργαζόμενοι της Τράπεζας, με υπευθυνότητα, με αλληλεγγύη, με επαγγελματισμό, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι στην Τράπεζα, στην πελατεία, στην Ελληνική κοινωνία.  

Ιδιαίτερα όμως οι συνάδελφοί μας του Δικτύου των Καταστημάτων, που εργάζονται στην πρώτη γραμμή και εκτίθενται καθημερινά σε πολλούς και ποικίλους κινδύνους, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν με όρους ασφάλειας και υγιεινής το σύνολο της πελατείας, σήκωσαν, κατά κοινή ομολογία, το μεγαλύτερο βάρος  της κοινής μας προσπάθειας. 

Κατά συνέπεια θεωρούμε αναγκαίο, ιδιαίτερα στους συναδέλφους του Δικτύου των Καταστημάτων, τα οποία παραμένουν ανοιχτά εν μέσω της πανδημίας, η Τράπεζα να προχωρήσει στην χορήγηση ενός  «εφάπαξ ποσού»  ως  έμπρακτη αναγνώριση της ιδιαίτερης και πολύ μεγάλης συμβολής και ανταπόκρισή τους στην άψογη και ασφαλή εξυπηρέτηση της πελατείας, της οικονομίας και της κοινωνίας.




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια