ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Εξιτήριο ακόμη και εντός της εβδομάδας για τους θετικούς Βολιώτες στον κορωνοϊό


Καλά στην υγεία του είναι το ζευγάρι των Βολιωτών με κορωνοϊό, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μαζί με τη δίχρονη κόρη του, αλλά και των φίλων τους που ταξίδεψαν πρόσφατα από τη Γερμανία και επιβεβαιώθηκαν κι εκείνοι ως θετικά κρούσματα του ιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr αναμένεται ακόμη και εντός της εβδομάδας να λάβουν εξιτήριο και να συνεχίσουν την καραντίνα στο σπίτι τους.

Από το βράδυ της Τετάρτης νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης η 30χρονη έγκυος Βολιώτισσα, που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και ο γυμναστής σύζυγός της, όπως και το δίχρονο παιδάκι τους, το οποίο μετά την ιχνηλάτηση και τη λήψη δειγμάτων προς ανάλυση από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, βρέθηκε κι εκείνο θετικό στον ιό.

Σε θαλάμους όμως αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται και η 25χρονη και ο 26χρονος, που ταξίδεψαν από τη Γερμανία και φέρονται να είναι εκείνοι το σημείο «μηδέν» της μετάδοσης.

[ads-post] 

Και οι πέντε είναι πολύ καλά στην υγεία τους, δεν εμφανίζουν συμπτώματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι καθόλου απίθανο να λάβουν εξιτήριο εντός της εβδομάδας και να συνεχίσουν την καραντίνα στο σπίτι τους.

Κάθε ασθενής με κορωνοϊό , υποβάλλεται σχεδόν μέρα παρά μέρα σε τεστ. Όταν δεν έχει συμπτώματα και παράλληλα συνεχή τεστ βγουν αρνητικά, τότε λαμβάνει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και συνεχίζει την καραντίνα στο σπίτι του. Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί και για τους Βολιώτες ασθενείς, εάν και όποτε αρνητικοποιηθούν τα τεστ του κορωνοϊού.

Στο μεταξύ, αρνητικοί στον ιό ήταν οι γονείς του Βολιώτη γυμναστή, εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ αρνητικά ήταν τα δείγματα και από το οικογενειακό περιβάλλον του έτερου ζευγαριού, που επέστρεψε από τη Γερμανία.

 

Πηγή: magnesianews.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια