ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Πήρε εξιτήριο από το ΠΓΝΛ το ζευγάρι των Βολιωτών με κορωνοϊό που ήρθε από Γερμανία


Βγήκαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πλέουν βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 26χρονος αθλητής και η 25χρονη φίλη του, που ήρθαν στην Ελλάδα  από τη Γερμανία και φέρονται να ευθύνονται για τη διασπορά του ιού σε άλλους τρεις Βολιώτες (σε ζευγάρι και το δίχρονο κοριτσάκι τους).

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση που αφορά το «σπάσιμο» της καραντίνας από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

[ads-post] 

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζητεί με την προκαταρκτική της να ενημερωθεί για το συμβάν από την Πολιτική Προστασία, τον ΕΟΔΥ και για την ιχνηλάτηση που έγινε, αναφορικά με τις επαφές που είχε το ζευγάρι των Βολιωτών, τόσο στον Βόλο, όσο και στο χωριό των Τρικάλων που πέρασε το Σαββατοκύριακο, πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα στην 30χρονη έγκυο, του άλλου ζευγαριού, με το οποίο πέρασαν μαζί το διήμερο.

Επίσης η εισαγγελέας ζητεί να ενημερωθεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, πόσοι συνολικά νόσησαν, εκτός του ζευγαριού, εις βάρος του οποίου παραγγέλθηκε η προκαταρκτική εξέταση (τρεις συνολικά, όπως είναι γνωστό).

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι που επέστρεψε από τη Γερμανία, έπρεπε να μείνει σε καραντίνα 14 ημέρων στο σπίτι του.


Πηγη: e-thessalia.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια