ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Σχολικά είδη  προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς,   ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Οι ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου κυρίες  Δήμητρα και Μαριλένα Σίσκου ενίσχυσαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ώστε να δοθούν σχολικά είδη στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

[ads-post] 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια