ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Λάρισα-Εθνική Τράπεζα: Μοριακός έλεγχος αύριο στους εργαζόμενους από το ΤΥΠΕΤ


Αύριο 13.8.2020 κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ θα διενεργήσει Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα.

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα "Larisacitynews.gr" σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, (ΤΥΠΕΤ), ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα για τα εξής :

Ο Μοριακός Έλεγχος στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που διενεργείται με απόφαση του ΤΥΠΕΤ και της Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, άρχισε στις 22 Ιουλίου 2020 και θα συνεχιστεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει καταρτιστεί, για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους μας, δεδομένου ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον της Τράπεζας και του ασφαλιστικού μας φορέα για την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τεστ μοριακού ελέγχου στο προσωπικό των καταστημάτων και των υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας στους σε αρκετούς νομούς της χώρας.

Ενώ αύριο 13.8.2020 κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ θα διενεργήσει Μοριακό έλεγχο για Κορωνοϊό στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα.
[ads-post] 

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί συνολικά και τα στοιχεία που θα προκύψουν, πέρα από την ενημέρωση των συναδέλφων, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την Τράπεζα και το ΤΥΠΕΤ, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν ως στατιστικά δείγματα, προερχόμενα από έναν μεγάλο τραπεζικό χώρο, στις μελέτες και τις αναλύσεις που γίνονται από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας για την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας.

Διευκρινίζεται ότι τηρείται αυστηρά η ανωνυμία των προσώπων, με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Επισημαίνουμε ότι, αυτή η σημαντική πρωτοβουλία, το κόστος της οποίας έχει αναλάβει από κοινού η Τράπεζα και το ΤΥΠΕΤ, πέρα από το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που δείχνει για τον άνθρωπο εργαζόμενο τραπεζοϋπάλληλο, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του ασφαλιστικού μας φορέα σε ότι αφορά στην υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων, για τους εργαζόμενους διαχρονικά και ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους.

Στο τέλος του προγράμματος, θα παρουσιαστούν τα συνολικά αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων στο περιοδικό μας «τα νέα του ΤΥΠΕΤ», καθώς και τα συμπεράσματα αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας του ΤΥΠΕΤ και της Εθνικής Τράπεζας.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια