ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Επιπλέον εξοπλισμός για το Γήπεδο Μπάσκετ Σκιάθου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Με επιπλέον εξοπλισμό ενισχύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το γήπεδο μπάσκετ Σκιάθου. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε νέα προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Σκιάθου, προκειμένου να προχωρήσουν απαραίτητες εργασίες και προμήθεια εξοπλισμού ώστε το γήπεδο να γίνει πλήρως λειτουργικό και ασφαλές για αθλούμενους και θεατές.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν ειδικότερα: στην τοποθέτηση αθλητικού δαπέδου, στην προμήθεια και αντικατάσταση κερκίδων, στην προμήθεια μηχανημάτων θέρμανσης-ψύξης και ηλιακών θερμοσιφώνων, στην προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλτόπανου και στην τοποθέτηση- επέκταση του ξύλινου δαπέδου στους περιμετρικούς διαδρόμους, έξω από τον αγωνιστικό χώρο για λόγους ασφάλειας. 
[ads-post] 
Επιπλέον κρίθηκε επιβεβλημένη η προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού δαπέδου περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου Μπάσκετ Σκιάθου, συνολικής επιφάνειας 255 τ.μ. προκειμένου να μην υπάρχουν υψομετρικές διαφορές εντός του γηπέδου, εξασφαλίζοντας την προσβασιμότητα και την ασφάλεια τόσο των αθλητών όσο και των θεατών.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια