ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ θετικός στον κορωνοϊό


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι «στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19 του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τη Λαμία αύριο 8/11/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 6/11/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε θετικός, ενώ τα υπόλοιπα 51 δείγματα είναι αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής είχε συμπτώματα από το βράδυ της Πέμπτης 5/11/2020 και δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση, έπειτα από εφαρμογή του πρωτοκόλλου και τη σύσταση του ιατρικού μας επιτελείου και η δειγματοληψία έγινε στην οικία του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική του κατάσταση είναι βελτιωμένη.

Σήμερα πραγματοποιείται απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ και στο λεωφορείο της πρώτης ομάδας.

[ads-post] 

Υπενθυμίζουμε ότι το αγωνιστικό μας τμήμα και οι εμπλεκόμενοι σε αυτό έχουν εξεταστεί το τελευταίο δεκαήμερο άλλες 2 φορές, στις 29/10/2020 πριν τον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ και στις 2/11/2020 πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League, όπως αυτά έχουν τροποποιηθεί και επικαιροποιηθεί, με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά».



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια