ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Βόλος: Χτύπησε με βέλος τον σκύλο της γειτόνισσας, γιατί... τον ενοχλούσε στο διάβασμα


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η υπόθεση ενός 32χρονου, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι χτύπησε με βέλος το σκυλί της γειτόνισσάς του, επειδή... τον ενοχλούσε στο διάβασμα.

Ο 32χρονος, που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος. Ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο ότι είναι φοιτητής και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό ζώου, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά δεσποζόμενου ζώου και οπλοφορία και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος.

Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι η σύλληψή του για τον βασανισμό ζώου έγινε μετά την παρέλευση του αυτόφωρου (τραυμάτισε το σκυλί ξημερώματα Δευτέρας και συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης), κάτι που δέχτηκαν ανακριτής και εισαγγελέας και αναμένεται να κληθεί στην ανάκριση για να απολογηθεί το επόμενο διάστημα.

Για την οπλοφορία και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο συνήγορός του ζήτησε αναβολή, για να προετοιμάσει την απολογία του, οπότε προσδιορίστηκε να δικαστεί ξανά τη Δευτέρα. Η δικαστής ρώτησε τον κατηγορούμενο με τι ασχολείται και ο κατηγορούμενος απάντησε ότι δεν εργάζεται γιατί είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολογίας του ΑΤΕΙ Λάρισας, ενώ κατέθεσε ότι μένει με τους γονείς του στο Βόλο και τελικά το Δικαστήριο αποφάσισε να άρει την κράτησή του μέχρι να δικαστεί ξανά τη Δευτέρα.

[ads-post] 

Τον ενοχλούσε στο διάβασμα

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το σκυλί ήταν «μηχανή γαβγίσματος», που δεν σταματούσε και τον ενοχλούσε, διότι αυτή την περίοδο διαβάζει εντατικά για να πάρει το πτυχίο του από τη σχολή που φοιτά. Ο ίδιος ανέφερε ότι πήρε στην Αστυνομία, έκανε παράπονα και, αφού δεν είδε ανταπόκριση, στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας φόρεσε τη στολή Covid (άγνωστο γιατί), όπλισε με βέλος της βαλίστρας και, χωρίς να μπορεί να σημαδέψει γιατί ήταν σκοτάδι, έριξε το βέλος προς το σκυλί, το οποίο τελικά τραυμάτισε.


Πηγή: magnesianews.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια