ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Φόρμουλα 1... στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου!



Φόρμουλα 1... στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου! 


Στο πλαίσιο του OPEN DAY FESTIVAL που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια ΜΝ Ράπτου στις εγκαταστάσεις τους στην Οδό Καρδίτσης 21, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, από τις 10 το πρωί έως τις 3 μ.μ. θα  παρουσιαστεί ο Διαγωνισμός F1 in SCHOOLS , από τους καλύτερους παγκοσμίως Επιστημονικούς Διαγωνισμούς για παιδιά ηλικίας από 9 ως 19 ετών (από την Ε' Δημοτικού έως και την Γ' Λυκείου).  


Με την πλαισίωση και την καθοδήγηση μεντόρων από τον Διαγωνισμό, οι ομάδες των παιδιών κατασκευάζουν μία μικρογραφία αγωνιστικής Φόρμουλα Ένα. Καλούνται επίσης να προωθήσουν το μοντέλο τους με τεχνικές μάρκετινγκ, επικοινωνίας και διαφήμισης και χρηματοδότησης, που επίσης διδάσκονται. Όταν ολοκληρώσουν την πολύμηνη αυτή ομαδική διαδικασία, συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, προκειμένου να προκριθούν στους παγκόσμιους τελικούς. 


Τα Εκπαιδευτήρια ΜΝ Ράπτου προσκαλούν τους Λαρισαίους μαθητές, για να σχηματίσουμε την ομάδα της Λάρισας για το F1 in Schools 2024-25. Στο OPEN DAY FESTIVAL του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, θα είναι μαζί μας μέντορας του διαγωνισμού  για να παρέχουν κάθε πληροφορία στα παιδιά και στις οικογένειες που ενδιαφέρονται, ώστε να δώσει η Λάρισα το παρών στις… πίστες αυτής της σπουδαίας μορφωτικής διαδικασίας. 



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια